Siguranţă, confort şi calitate
Timişoara, Calea Martirilor nr. 72, tel. 0751700678; 0256 489271

Partner

 • Saint-Gobain Logo

  Saint-Gobain

  SAINT-GOBAIN (www.saint-gobain.com) a fost fondata in 1665 de Colbert- ministru al regelui Ludovic al XIV-lea- fiind compania care a livrat oglinzile pentru Sala Oglinzilor din Palatul Versailles. Astazi este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, pozitionandu-se in primele 100 de corporatii ce actioneaza in domeniul productiei si distributiei de materiale de constructii. Este listat la bursele din Paris, Londra, Frankfurt, Zurich, Bruxelles, Amsterdam.

  In Romania Saint-Gobain este prezent in urmatoarele domenii: productia de sticla float (Saint-Gobain Glass Romania), izolatii (Saint-Gobain Construction Products Romania - Isover), gips-carton (Saint-Gobain Construction Products Romania - Rigips) , mortare industriale (Saint-Gobain Weber Romania), materiale abrazive (Saint-Gobain Abrazivi Romania), conducte pentru sisteme de alimentare din fonta ductila (Saint-Gobain Conducte) si prelucrarea lemnului (MTI Impex SRL).

  Mai multe vezi pe http://www.saint-gobain.ro/index.php

 • Gretsch-Unitas Logo

  Gretsch-Unitas

  De aproape 100 de ani Gretsch-Unitas ofera clientilor sai o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi.Intotdeauna inovatori, deviza grupului de firme G-U este "Tehnologia de siguranta la dispozitia dumneavoastra!". De multi ani, nume mari ca BKS (tehnologia sistemelor de inchidere), FERCO (feronerie) si GU Automatic (sisteme de usi automate) apartin grupului Gretsch-Unitas.G-U Logistica coordoneaza livrarile produselor G-U de inalta calitate in toata lumea, filiala AGENA ocupandu-se cu toate procedurile IT ale grupului.In ultimii ani, grupul G-U s-a dezvoltat dintr-o companie medie intr-una cu activitati mondiale patrunzand pe piata central si est europeana, precum si pe piata americana si cea din orientul indepartat.Tehnologia ferestrelor, usilor si sistemelor de inchidere automata asigura pietei si clientilor producatori o linie completa de produse pentru casa si securitatea cladirilor, care imbina lacel mai inalt nivel solutiile mecanice cu cele electonice.Folosind aceste sisteme de feronerie si imbinand experienta si siguranta ca fereastra si usa ta sa fie de cea mai durabil si sigur element.

  Pentru mai mult viziteaza http://www.g-u.com/index.php?id=30811&Lang=15

 • Rehau Logo

  Rehau

  REHAU a luat fiinta in anul 1948 si in prezent activeaza in mai multe domenii cum ar fi: domenii de Constructii, Industrie si Automobile,unde REHAU este marcã de primã calitate pe plan mondial pentru inovatiile şi sistemele pe bazã de polimeri. Clienti din toatã lumea şi din diferite branşe asociazã marca REHAU cu calitatea, forta inovatoare, competenta în sisteme şi design.

  Posibilitãtile nelimitate ale solutiilor polimerizate deschid un fascinant potential de combinatii si idei. Astfel utilizatorii, arhitectii, investitorii şi comerciantii profitã de sisteme de solutii complexe pentru constructii. Ca partener competent în tehnica ferestrelor, fatadelor şi a clãdirilor precum şi al constructiilor subterane, REHAU dã rãspunsuri în chestiuni ecologice şi economice ale viitorului. REHAU este LIDER în acest domeniu datoritã varietãtii unice a programelor sale.

  Un scurt istoric si o prezentare mai larga poti vedea accesand: http://www.rehau.ro/compania/despre.noi/istoric.shtm

 • Roto Logo

  Roto

  Pentru a oferi o functionalitate buna a ferestrei am ales un partener cu o vasta experienta in productia de feronerie si anume firma germana ROTO.

  Istoria Roto începe, la fel ca a multor altor companii de succes, cu numele unei persoane, in cazul Roto Wilhelm Frank.

  Ideile lui, ca de exemplu prima feronerie oscilo-batanta produsă industrial în anul 1935 sau scara armonică pentru acces pod, l-au transformat într-un pionier al acestui domeniu. Sub conducerea sa şi a urmaşilor săi, Roto s-a transformat dintr-o societate cu un singur angajat într-un concern internaţional.

  De atunci, Roto s-a dezvoltat puternic si constant, fără a constitui vreodata subiectul unor preluări sau politici manageriale extreme. Tradiţia şi progresul merg mână în mână.