Rulouri Exterioare din Aluminiu

Pentru că ne place să oferim calitate prin orice produs comercializat de firma noastră, ne-am hotărât să oferim rulouri exclusiv din aluminiu.
Rulourile pot fi Suprapuse sau Aplicate, colorate sau imitație de lemn. Lamelele sunt injectate cu spumă poliuretan. Acționarea rulourilor clasice la cele aplicate se face prin șnur pentru că oferă o mai bună și mai ușoară utilizare a rulourilor, iar la cele suprapuse cu panglică sau manivelă. O altă variantă pentru care e indicat să se știe de la construirea casei dacă se doresc rulouri, ar fi cea cu acționare automată la buton sau cu telecomandă pentru care este necesar alimentare electrică lângă rulou.

Rulourile se comandă în general cu plasă de insecte tip rulou inclusă. Asta pentru că diferența de preț este foarte mică, și pentru că o soluție mai bună și mai ușor de utilizat nu este, dacă ne referim la plase de insecte care trebuiesc puse ulterior.Dacă totuți aveți rulou la o ușă pe care o utlizați destul de mult în timpul zilei, se recomandă o sită tip plisee aplicată peste rulou pe afară.

Momentan pe lângă confortul termic pe care îl oferă acest produs în special pe timp de vară, pentru că stopează efectul de seră și sticla nu se mai încălzește, este și cea mai ieftină și eficientă variantă de umbrire în fața sticlei termopan.