TÂMPLĂRIE PVC

Mai jos vă prezentăm produsele noastre care fac parte din categoria Tâmplăriei PVC.
Găsiți o paletă diversificată de produse care pot satisface orice pretenții privind calitatea, transferul termic sau izolarea fonică pentru casa dumneavoastră.
Pentru asta vă punem la dispoziție produse diversificate și configurații cu ferestre premium.

În topul produselor Premium veți găsi: ferestre și uși  VEKA 76, Aluplast 85, Synego 80 și cel mai bun produs de serie din piață la ora actuală REHAU Geneo.

Dacă informațiile nu v-au lămurit, vă rugăm să ne contactați  sau să ne vizitați, iar pentru o cerere de ofertă estimativă vă rugăm să solicitați o cerere de ofertă prin formularul nostru .

Inovative. Sigure. Durabile, și la fel de individuale ca dorințele d-voastră. Fie pentru izolație termică, fie pentru protecție antiefracție – sau izolație fonică – ferestrele  noastre REHAU se potrivesc nevoilor d-voastră personale.

Fie că vorbim de ferestre, uși, sisteme de umbrire sau accesorii, orice  fereastră de tip termopan sau tripan realizată din soluții VEKA reprezintă  o investiție sigură în calitatea germană de clasa A.

Fereastre pentru orice tip de construcții sau pretenții, prin ferestrele cu profile Aluplast putem satisface orice pretenții legate de calitate, preț, durabilitate.