Tâmplărie PVC ALUPLAST

Fereastre pentru orice tip de construcții sau pretenții, prin ferestrele cu profile Aluplast putem satisface orice pretenții legate de calitate, preț, durabilitate. Pentru o fereastră durabilă dar și la un preț satisfăcător vă putem oferi exclusiv fereastra Aluplast de 85mm cu 3 sticle și 3 garnituri.

2 sticle și 3 garnituri

Izolaţie termică eficientă pentru construcţii de locuinţe şi birouri

Dumneavoastră investiţi mult în casa Dvs. Aceasta trebuie să corespundă dorinţelor Dumneavoastră până la cel mai mic detaliu. Dacă puneţi accent şi pe design, confort şi costuri reduse prin izolatţe eficientă, atunci ferestrele din profile Aluplast 70AD reprezintă alegerea corectă. Sistemul cu 5 camere pe adâncime de 70 mm îndeplineşte toate cerinţele noilor norme energetice în vigoare.
Caracteristici:

Adâncime: 70 mm, cu garnitură de contact
Număr de camere: 5 camere
Izolaţie termică: Uf= 1,3 W/m²K (armare standard)
Economie de energie: până la 56% (baza de comparaţie: ferestre de lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)
Izolaţie fonică: până la clasa 4 (VDI 2719)
Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 2 (DIN V ENV 1627)
Etanşeitate aer/apă: până la grupa C (DIN 18055)

ALUPLAST 70MD

Sistemul Aluplast 70 MD asigră o nouă dimensiune in domeniul construcției de ferestre cu acest profil pentru ferestre  economic cu trei garnituri. Acesta inspiră o siguranță și o atmosferă plăcută ce determină calitatea spațiului de locuit între cei 4 pereți.
Asigură o izolare fonică și termică chiar și cu 2 sticle datorită celotr 3 garnituri, în special a garniturii mediane. Datorită designului tocului se asigură și o măsură de siguranță în plus la efracție.

3 sticle și 3 garnituri

Deși ferestrele nu ocupă mai mult de 8% din suprața unei clădiri la exterior, pot cauza pierderi de 40% din din totalu pierderilor termice.
Pentru a diminuna din această problemă Aluplast vine cu o propunere ce pune accent pe îmbunătățirea calităților termice ce se pot obține dintr-un profile de fereastră performant.
Tranferul termic fiind foarte mic, această serie de profile este dedicată celor dacă doresc un coeficient termic maxim. Se poate utiliza cu un pachet de sticle de 51mm grosime totală.
Ca și exemplu o fereastră de dimensiune medie are un tranfer termic Uw=0,76 W/m2, cu sticlă triplă și pachet de maxim 51mm, cu o izolare termică și fonică maximă.