Terase din sticlă

Pentru că cererea de sistemele pentru Terasă din Sticlă a devenit tot mai mare, am adăugat și noi aceste produse în categoria noastră de produse.

Folosim mai multe tipuri și categorii pentru terase și balcoane din sticlă. Vom prezenta pe site 2 din cele mai folosite categorii cu sepcificația că avem în portofoliu și sisteme pentru acoperiș din sticlă, sisteme pentru terasă HORECA tip ghilotină și alte tipuri de terase customizabile.
De specificat că șinele și accesoriile care formează sistemele sunt din aluminiu și pot fi vopsite în culori RAL sau aluminiu natur. De asemenea sticlă este de 8 și 10mm, sticlă securizată transparentă sau fumurie .

Sistemul glisant SCS

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor permit utilizarea suprafetei inchise pe intreaga perioada a anului, oferind protectie atat contra intemperiilor, cat si a poluarii fonice, permitand in acelasi timp deschiderea spatiului in totalitate.
Pentru segmentul rezidential, sistemele glisante SCS de inchidere terasa sunt potrivite atat in cazul vilelor sau al caselor prevazute cu terasa, cat si pentru compartimentari sau delimitari interioare, permitand o trecere naturala si placuta intre spatiile delimitate.
Cu sistemul SCS panourile de sticlă glisează pe o șină cu mai multe canale, pe care culisează fiecare panou și se adună unul peste celălalt într-o anumită parte.
Sistemul glisant din sticla SCS este recomandat mai ales in cazul segmentului rezidential, acolo unde terasele trebuie in primul rand ferite de intemperii in timpul sezonului rece ori in cazul furtunilor ocazionale.
Un avantaj principal al sistemului SCS consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia. De asemenea, sistemul SCS este recomandat si in cazul spatiilor comerciale de interior.

Sistemul BKS-T

Sitemele sunt de mai multe tipuri cele mai utilizate fiind sistemul glisant și sistemul pivotant- care glisează și pliază toate sticlele eliberând spațiul complet. Acest sistem se are denumirea BKS-T. Acest sistem se utilizează cel mai mult acolo unde este nevoie de eliberarea completă a spațiului, unde se cere încălzirea terasă iarna, dar și utilizarea completă a terasei vara, fără ca vreuna din sticlă să ocupe din spațiu sau să obtureze vederea .
Avantajele acestui sistem sunt:
Sistemul BKS-T a fost special proiectat pentru inchiderea cu sticla a  teraselor la  parter, un sistem ce gliseaza fiecare panou de sticla si pliaza in capat ocupand un spatiu minim din terasa dvs.
Principalele caracteristici:
⦁ Prag inferior rotunjit
⦁ Etansare magnetica intre panourile de sticla
⦁ Sticla securizata de 8mm sau 10 mm
⦁ Pliearea tuturor panourilor de sticla
⦁ Transfer termic 5.4 mkwp
⦁ Reducere fonica – 37 db
Obține un spațiu deschis  prin glisarea tuturor panourilor și bucurați-vă de contactul cu exteriorul ori de câte ori doriți alegând un sistem ușor de manevrat care vă oferă posibilitatea de a menține terasa fie deschisă și în contact cu exteriorul, fie închisă și protejată de intemperii.